Maybe there is something wrong with me….

Voor dit project ben ik op zoek naar mensen met iets vreemds/anders/bijzonders aan hun gezicht, lichaam of geest.
Ik wil mensen eren met hun bijzonderheden door ze op een respectvolle- en creatieve manier, dramatisch of met humor en misschien over-geposeerd of juist heel subtiel/naturel, op de foto zetten. Samen werken we aan een mooi idee. Alles is mogelijk. Men kan ook anoniem op de foto. Je krijgt geen vergoeding voor de shoot, maar natuurlijk krijg je wel de foto’s.

Mijn doel is om ooit met een boek te komen en met deze foto’s een expositie te houden.

Heb je ook interesse om op de foto te gaan, neem gerust contact op.

Probeer goed en duidelijk uit te leggen wat je hebt, eventueel met (linkjes naar) foto’s. Niet iedere aanmelding betekent automatisch dat je ook gefotografeerd wordt.

Ik ben bijvoorbeeld op zoek naar iemand met obesitas, vitiligo, alopecia, een gehandicapte, vlinderziekte, progeria, spastische, transgender, duidelijk zichtbare tumor, syndroom van down, personen met (mislukte) botox ervaring, extreem acne, lichaam vol met tatoeages, littekens of met zelf-mutilatie, primordiale dwerggroei, vuurwerk slachtoffers, mensen met een bepaald achtergrond/verhaal of anders….

Hieronder de andere foto’s die in deze serie horen; let op, enkele foto’s kunnen als schokkend worden ervaren. De foto’s zijn over een langere periode gemaakt, waardoor je verschillende stijlen van fotograferen en bewerkingen ziet.