Lunch fotowedstrijd William Rutten Photography

Geplaatst op
Copyright: Gaby Ermstrang
Klik op de foto voor een vergroting. Copyright foto: Gaby Ermstrang

Zoals jullie hier hebben kunnen lezen, had ik mee gedaan en GEWONNEN! šŸ™‚ met de eersteĀ William Rutten Facebook Photo Contest. Met toestemming van William heb ik toen de overige finalisten Gaby, Marije,Ā PleuniĀ en onzeĀ assistentesĀ ook uitgenodigd om na te genieten van deze mooie etalage die hij voor ons allen had georganiseerd. Helaas konden enkelen niet aanwezig zijn.

Een groeps-selfie :)
Een groeps-selfie šŸ™‚

Zondag 24 juli 2016 was het zover, ik mocht eindelijk de bokaal in ontvangst nemen in Paisan te Hilversum. Ik had geen idee hoe het eruit zou komen te zien. Maar man, man, man… wat een prachtig ding is het!

Bericht van William op zijn Facebook pagina voor de lunch:

Bericht van William op zijn Facebook pagina naĀ de lunch:

Het was een super gezellig leuke inspirerende middag over een fantastische leuke vak: fotografie.
Dat ik ook een prijs in ontvangst heb mogen nemen is natuurlijk super en een mooie etalage, niet alleen voor mij, maar voor iedereen die hier aan mee deed.Ā Eigenlijk is iedereen een winnaar, zolang je het elkaar gunt, waardeert en respecteert, niet alleen om het kunnen, maar ook om het zijn. Dat je ook kunt fotograferen is mooi meegenomen.

Grootste winnaar van vandaag, William Rutten, hij gunt het je.Ā 
Mooi ke’al bien ie ook. šŸ˜‰

Gaby Ermstrang, een van de finalisten, wilde mij bedanken/feliciteren doormiddel van foto’s van die dag. En ik moet zeggen, wow… echt toffe mooie reportage. Bekijk haar geweldige foto’s en lees haar verslagĀ hier.

Dus zoek je ook nog een goeie trouwfotografe, vrees niet, bij haar zit je goed.
(Ze is bekend van haar wereld beroemde(!)Ā trouw foto in de file. šŸ˜‰ )

En nu?Ā Binnen een paar maanden komen wij nog in het blad Focus, ik weet alleen niet op welke manier. William gaat er iets over schrijven.

Voor de rest heb ik nu vakantie en eindelijk rust, dusĀ ga ik me focussen op mijn baard project.

2 reacties op “Lunch fotowedstrijd William Rutten Photography&rdquo

  1. Van harte gefeliciteerd Metin het is je van harte gegund,
    Ik ben een groot fan van jouw fotografie projecten
    Liefs Janneke van Roekel

Reacties zijn gesloten.