Expositie ‘Onder de Aandacht’, 16-09 t/m 03-10-2021

Geplaatst op

Werkgroep KunstNonStop Hengelo organiseert in samenwerking met stichting HeartPool van 16 september tot en met 3 oktober een expositie met de titel ‘Onder de aandacht’ in het oude V&D-pand [450m2] in het hart van Hengelo. Zij hebben hiervoor de professionele beeldende kunstenaars uit Hengelo uitgenodigd om elk één werk voor deze presentatie beschikbaar te stellen om zichzelf hiermee ‘Onder de aandacht’ te brengen.

Onder deze titel wil de organisatie met deze tentoonstelling niet alleen het publiek kennis laten maken met werk van Hengelose beeldend kunstenaars in alle creatieve disciplines uit Hengelo, maar tevens willen ze graag ook het digitale platform KunstNonStop bij de kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstorganisaties en instellingen ‘Onder de aandacht’ brengen.

Een korte introductie wie KunstNonStop werkgroep Hengelo zijn:

KunstNonStop is hét platform voor kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstinstellingen. Je vindt er een volledige kunstagenda, informatie over de kunstinstellingen en ateliers, pagina’s van kunstenaars, een prikbord, beeldmateriaal en nog veel meer.

In Enschede is KunstNonStop inmiddels een gevestigde naam en is zij een geliefde samenwerkingspartner van de lokale overheid, de instellingen en de beeldend kunstenaars.

Een Hengelose werkgroep heeft het initiatief genomen om te onderzoeken of een samenwerking met KNS mogelijk is. De succesformule van KNS delen we graag, want samen staan we sterker en we willen graag laten zien dat Hengelo een bloeiende kunststad is.

De expositie is te bezoeken van donderdag t/m zondag van 12.00-17.00 uur.