Op zoek naar werk in de creatieve sector: fotografie, video, DTP. 16-24 u/wk.

Geplaatst op

Ik ben op zoek naar werkzaamheden in de creatieve sector: fotografie, DTP en/of video. Eventueel in combinatie met administratieve werkzaamheden. Ik ben per direct beschikbaar voor werk. Mijn kracht ligt in creatieve en conceptuele foto’s, daarnaast ook in sfeer-, en productfoto’s. Maar ik ben allrounder en dus van alle markten thuis.
Zie mijn website voor mijn portfolio; www.metinfotografie.nl
Korte omschrijving over mezelf: De eerste winnaar van de William Rutten Photo Contest 2016, professioneel beeldend kunstenaar.
De zakelijke foto’s die ik in het verleden had gemaakt, staan niet op mijn website omdat ik de laatste jaren meer mijn focus op de artistieke kant heb gelegd.
Delen is lief.
#beschikbaar #perdirectbeschikbaar #creatieve #conceptuele #projecten #allround #fotograaf #video #monteren #Hengelo #Twente #werk #parttime #cappuccino #veelzijdig #flexibel #ruime_ervaring #gespecialiseerd #kennis #kunde #kunst #gedreven #teamplayer #winnaar #William_Rutten #photoshop #lightroom #davinciresolve #avid #linkedIn #profielfoto #interieur #stedenbouw #architectuur #reportages