Expositie van Ruimte voor Kunst – De Natuur

Geplaatst op

Expositie – De Natuur

Door Ruimte voor Kunst
Bezoek van 1 oktober tot 16 oktober (don t/m zon 12.00 – 17.00 uur) de interactieve tentoonstelling van Ruimte voor Kunst. Deze eerste tentoonstelling staat in het teken van de Natuur.  De opening is op 30 september 19:30 uur. 

 

Metin Yirtici, Michael Stockfish, Nicole Schyns en Renske Schilt scheppen Ruimte voor Kunst/Natuur. Een ruimte waar ze laten zien hoe de natuur hen inspireert. Ze tonen een diversiteit aan foto’s, tekeningen en schilderijen in een omgeving die het publiek uitnodigt te kijken, te beleven en om zelf kunst te maken met materialen uit de natuur. Voor deze tentoonstelling maakten de kunstenaars elk een extra werk waarin ze elementen van elkaars werk verwerkten.
Voor meer informatie zie: www.ruimtevoorkunst.nu

 

Workshop modeltekenen
Jullie worden ook uitnodigend voor de workshop modeltekenen die door Renske Schilt wordt gegeven.
Op 6 oktober en 12 oktober
Tijd: 19.30 tot 22.00
Kosten: 25,- inclusief materialen, koffie/thee en iets lekkers.

 

Lezing conceptuele fotografie
Jullie worden ook uitnodigend voor de lezing conceptuele fotografie die door Metin Yirtici wordt gegeven.
Datum: 13 en/of 14 oktober (minimaal 10 aanmeldingen).
Tijd: 19.30 tot 22.00
Kosten 10 euro p.p. inclusief naslagwerk, koffie/thee en iets lekkers.