Remember me

Dynamische schoonheid in de vergankelijkheid der dingen.
De essentie van schoonheid is bijna overal in de natuur te vinden. Tijd, toeval en ontwikkeling zorgen voor fases, dit maakt het leven verrassend en dynamisch.
Met mijn nieuw project “Remember me” toon ik ingetogen en serene low-key portretten van bloemen.
De beelden zijn tot hun essentie teruggebracht en zo wordt de schoonheid van de vergankelijkheid vastgelegd in een momentopname.
De schoonheid vinden in het verlies. Dit is, na Theater of (Dis)Comfort and Growth en Maybe, mijn derde ode aan de kwetsbaarheid.
Hieronder een kleine selectie uit mijn project. Ik zal niet te veel foto’s laten zien, omdat ik graag de foto’s zoveel mogelijk exclusief voor een expositie houdt. Wellicht dat ik hiermee nog elders in het land wil exposeren. Maar ja, als je de virtuele tour bekijkt, dan zie je de foto’s al… 🙂
Deze foto’s heb ik als eerst getoond tijdens de expositie met het thema De Natuur.
Hieronder kunt u de expositie opnieuw bekijken,… of voor het eerst bezoeken in een 360graden tour.

Ruimte voor kunst – de natuur

Ruimte voor Kunst is een initiatief bedacht door Michael Stockfish, Nicole Schyns, Renske Schilt en ondergetekende. Het initiatief nodigt kunstenaars uit te onderzoeken wat hen verbindt. Waar halen ze inspiratie uit, wat drijft hen kunst te maken en hoe kunnen kunstenaars uit verschillende disciplines zich met elkaar verbinden en elkaar inspireren? We scheppen samen een ruimte waarin dit zichtbaar en beleefd kan worden door het publiek.

De eerste tentoonstelling van Ruimte en Kunst had het thema Natuur.

Credits: Jenny de Groot

Hier kun je nog meer foto’s van de opening terug vinden en meer informatie over de Möllerwerf vinden.

We hebben daarnaast ook workshops model tekenen en lezingen over conceptuele fotografie gegeven. Wat ik best spannend vond om te geven… heel erg spannend…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Metin Yirtici (@metin_fotografie)

Een volgende tentoonstelling is al in in de maak voor volgend jaar. In toekomstige tentoonstellingen zal Ruimte voor Kunst andere kunstenaars vragen meer Ruimte voor Kunst te maken.

De eerste expositie was vanaf 30 september t/m 16 oktober. Voor ons was dit een succes!

Voor meer informatie, kijk op https://www.ruimtevoorkunst.nu/