Interview in DIGIFOTO 5.2020

Geplaatst op
Een tijdje terug deed ik mee met een fotowedstrijd van DigiFotoPro.
Maanden later kreeg ik een mailtje dat ik gewonnen had.
Eerst denk je, is dit spam? Heb ik ook echt meegedaan aan een wedstrijd? (Ja echt waar….)
Maar na een controle bleek dat ik dus echt gewonnen heb!
“Naar deze portretfoto van Metin Yirtici blijf je kijken. De karakteristieke gezichtsuitdrukking is recht van voren gefotografeerd in een contrastrijke zwart-wit opname. Het is een portret in zwart-wit, zoals er veel werden ingestuurd, toch blijven we langer bij dit beeld hangen. het protret kijkt dwars door je heen en daarnaast is er technisch vrijwel niks op aan te merken! Metin wint met deze inzending de eerste prijs in onze fotowedstrijd Portretten.”
Door de redactie/jury werd mijn foto van de bijna 900 inzendingen als de beste gekozen.
Ergens in augustus ben ik langs gegaan bij de redactie voor een interview en om mijn prijs op te halen.
Mijn prijs is een Bresser BR-D3000SL Daylight ter waarde van € 799,-
Vanaf vandaag is de DIGIFOTO 5.2020 verkrijgbaar in alle boekhandels in de Benelux.
Hierin is ook een interview met mij te lezen. Vanaf pagina 70.
Naast dat ik er in sta met de winnende foto (zie afbeelding hierboven), heb ik ook exclusief voor DigiFotoPro  een foto van mijn project Maybe gestuurd.
Wil je zien welke? Bestel hem nu of ga even langs de plaatselijke boekhandel.