Expositie: Vers en foto 2021; thema ‘licht en duister’.

Geplaatst op

Als laatste fotografie/kunstactiviteit voor het jaar 2021 doe ik mee met de expositie van Vers en Foto 2021. Die nu te zien is tot 15 februari  2022 op de ramen van het voormalige V&D pand, Brink 110, JC Hengelo. Het thema voor dit jaar is ‘licht en duister’. Hiervoor heb ik zelf een gedicht geschreven en er een foto bij gemaakt.

Dichten en fotograferen zijn beide creatieve bezigheden die ik heel erg leuk vind om te doen. Met verschillende inzichten en perspectieven van woorden en beelden spelen tot er een authentiek kunstwerk ontstaat. Het zijn de kleine details die het doen en daar stop ik graag heel veel tijd in.
Ben ontzettend trots op wat er nu van mij hangt. Daarnaast ben ik blij met het feit dat er 23 inzendingen binnen kwamen en dat ik ook gekozen ben als een van de 13 deelnemers die mogen exposeren. Mijn dank aan de selectiecommissie. De volgende fotografen doen hieraan mee: Nicole Tanke, Johan Oude Engberink, Lynne Greenaway, Stephan Peters, Ricardo Liong-A-Kong, Marloes Sahin, Anita Boerrigter, Gertjan Tichelaar, Jenny de Groot, Onno Dirks, Agnes Booijink, Steven Hignell en ik.
Helaas is er door de corona-omstandigheden geen feestelijke opening. De bezoekers kunnen de foto’s allemaal van buitenaf bekijken, want ze zijn op de ramen geplakt.
Ik hou mijn foto’s zoveel mogelijk exclusief voor een expositie. Met andere woorden, ik wil niet dat de bezoeker naar een expositie gaat en zegt/denkt: “Ja, dat heb ik al allemaal online gezien.”

Voor het geval dat je niet in staat bent om naar de expositie te gaan, hieronder mijn inzending, klik op het plusje bij de spoiler tag hieronder om het te kunnen zien.

Spoiler titel
Mijn kunstwerk met het thema: ‘licht en duister’

Dank aan Tony Boisio voor het gebruik mogen maken van de schedel.