Overzicht openingen exposities in 2023

Geplaatst op

Beste kunstliefhebbers, vrienden, naasten en anderen…

Graag nodig ik jullie uit om in 2023 mijn exposities te komen bekijken. Ik ben erg enthousiast om jullie kennis te laten maken met mijn werk en neem jullie mee op een gevarieerde artistieke reis. Hier onder de teaser.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Metin Yirtici (@metin_fotografie)

Op 12 mei starten we met de tentoonstelling ‘Vrouwelijke Identiteit – Thema ’tijd’‘ (meer info onderaan dit bericht) in de Möllerwerf in Hengelo, waar ik mijn interpretatie van het thema ’tijd’ in mijn kunst heb verwerkt. Op zaterdag 15 en zondag 16 juli doe ik mee met de Open Atelier Route Hengelo, waar jullie een kijkje kunnen nemen in mijn tijdelijke atelier en dat van andere kunstenaars in de Möllerwerf.

Vanaf zondag 3 september toon ik met ‘De Beelddenker ‘woorden in beelden’, een redelijk ‘maffe’ solo expositie in de A Galerie Steynstraat 16 in Hengelo. In oktober zijn jullie welkom om mijn portretten van bloemen te bewonderen tijdens de expositie ‘Remember me‘, op zondag 8 oktober in Galerie Dédé Grutzmacher in Enschede. Tot slot, op vrijdag 20 oktober organiseert Ruimte voor Kunst de tentoonstelling ‘Duisternis’ in de Möllerwerf in Hengelo, waarin ik mijn visie op duisternis in mijn werk heb verwerkt. De voorbereidingen zijn volop in gang.

Hieronder een lijstje met de openingen van de exposities in 2023:

  1. Vrijdag 12 mei 19:30 uur Vrouwelijke Identiteit – Thema ’tijd’ – in de Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33e, Hengelo
  2. Zaterdag 15 en zondag 16 juli van 11:00 – 17:00 uur Open Atelier Route Hengelo in de Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33e, Hengelo
  3. Zondag 3 september 16:00 uur De Beelddenker – ‘Woorden in beelden’  A Galerie in de Steynstraat 16, 7551 GL, Hengelo
  4. Zondag 8 oktober 16:00 uur Remember me ‘portretten van bloemen’  Galerie Dédé Grutzmacher Blekerstraat 165, Enschede
  5. Vrijdag 20 oktober 19:30 uur Ruimte voor Kunst presenteert ‘Duisternis’ in de Möllerwerf, Oude Boekeloseweg 33e, Hengelo

Bij de laatste 3 exposities  toon ik oud, maar ook nieuw werk dat ik speciaal voor deze exposities heb gemaakt. Ook ben ik nu voor het eerst bezig om naast foto’s ook installaties te maken… spannend!

Nog even kort over de eerste expositie van 2023:

Vrouwelijke Identiteit ‘Tijd’

Poster opening Vrouwelijke Identiteit 2023

Een bijzondere expositie waarin de vrouwelijke identiteit vanuit verschillende perspectieven wordt onderzocht en geportretteerd. Centraal staat het thema ‘tijd’: 25 nationale en internationale fotografen en videokunstenaars laten hun interpretatie op dit thema zien.

De deelnemers
Anita Boerrigter, Arletta Wawrzyniak, Cherreny Gokoelsing, Dorothee Kellner, Eden Berger, Erik Gigengack, Erna ter Haar, Grietje Bouman, Heleen Redderhof, Henriëtte van Gasteren, Hetty van den Nieuwenhuizen, Irma Bruggeman, Jenny de Groot, Katrine van Klaveren, Lynne Greenaway, Maartje Jaquet, Marwa Fouda, Metin Yirtici, Patricia van de Camp, Paulien Wilkinson, Pier van Dijk, Tessa Wiegerinck, Viktoria Gudnadottir, Wendy Fabels-Kruse, Yasemin Cömert

De voorbereidingen zijn volop in gang!

 

Voor meer info, kijk op: https://mollerwerf.074pk.nl/?page_id=6659

Ik hoop jullie te zien bij een van mijn exposities in 2023 en samen te genieten van mijn kunst!